Karin's Zonnestraal op TV bij de EO

Zorgboerderij Karin's Zonnestraal was op 1 november 2016 uitgebreid te zien bij het tv-programma Geloof en een hoop liefde van de Evangelische Omroep. Via onderstaande link kunt u deze uitzending alsnog bekijken:
http://geloofeneenhoopliefde.eo.nl/artikel/2016/11/ik-wil-heel-veel-liefde-en-heel-veel-aandacht-geven/

TV-uitzending bij Hallo Nederland van Omroep Max

Stichting Zorgboeren Zuid-Holland deed eind 2015 een oproep voor meer zorgboerderijen in Zuid-Holland. Naast het AD besteedde ook het TV-programma Hallo Nederland van Omroep Max aandacht aan onze oproep. Ze gingen langs bij Linda de Jong van zorgboerderij de Herefordhoeve. Kopieer onderstaande link in uw browser en bekijk het itm vanaf 5 min en 11 sec.: 
http://bit.ly/1oqQtlO
Heeft u ook interesse om zorgboer te worden of kent u (potentiële) zorgboerderijen die zich willen aansluiten bij onze organisatie? Stuur dan een mail naar: info@zorgboerenzuidholland.nl of bel met Paulien van Pelt: 0184 - 60 53 01.

Sport en Spel op de zorgboerderij

Het programma Sport en Spel draait bij diverse zorgboerderijen. Dit aanbod is een toegevoegde waarde op de bestaande activiteiten. Zowel volwassenen als kinderen genieten ervan om actief bezig te zijn.
Er zijn mogelijkheden voor zowel binnen- als buitensporten. Kinderen leren op deze manier nieuwe sporten kennen en werken op een speelse manier aan hun sociale vaardigheden. Ouderen worden op een laagdrempelige manier geprikkeld om te bewegen en genieten van de gezelligheid die deze activiteit biedt.
Naast bestaande sport- en spel programma's is er ook maatwerk mogelijk. Zoals een speciale survivaldag, een ridderfeest of een programma met een thema (bijvoorbeeld Sinterklaas).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sport en spel op de zorgboerderij, neem dan contact op met:
Ko den Hartog, tel: 06-17382378 | 0184-605301 (kantoor Zorgboeren Zuid-Holland)
E-mail: k.denhartog@zbzh.nl

Zoek een zorgboerderij