Christelijke zorgboerderij Sela

Tiendweg 6, 4225 PN, Noordeloos

De christelijke zorgboerderij Sela is er voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar met een verstandelijke of lichamelijke beperking of kinderen met autisme. Ze komen hier helemaal tot rust.

Zorgboerderij Arie en Els

Brandwijksedijk 11, 2974 LB, Brandwijk

Op de zorgboerderiij Arie en Els in Brandwijk is iedereen vanaf 10 jaar welkom met een verstandelijke beperking, autimse, PDD-NOS, ADHD, een burn-out of een depressie. op woensdagmiddag en vrijdag kunnen de cliënten zich uitleven in en rond de boerderij. Zo kunnen cliënten vissen, dieren voeren maar ook jam of appelmoes maken.

Zorgboerderij Bergvliet

Bovenkerkseweg 116, 2821 XZ, Stolwijk

Zorgboerderij Bergvliet biedt dagbesteding aan jongeren en jong volwassenen. Ze richten zich niet op één specifieke zorgvraag, iedereen is welkom.  De enigste wens is dat de persoon in kwestie mobiel is zodat hij of zij mee kan doen aan de activiteiten. Vooral voor mensen die te kampen hebben (gehad) met een burn-out zijn er goede mogelijkheden om tot rust te komen op de boerderij en naar eigen behoefte deel te nemen aan samen opgestelde activiteiten.

Zorgboerderij bijKarin

Prinses Marijkeweg 59D, 4233 HK, Ameide

Zorgboerderij bijKarin biedt op zaterdag dagbesteding voor kinderen tussen de 5 en 16 jaar met PDD-NOS, ADHD, autisme, gedragsproblemen en –stoornissen.

Zorgboerderij Bogaard

Benedenheulseweg 52, 2821 LT, Stolwijk

Op woensdagmiddag en zaterdag is zorgboerderij Bogaard in Stolwijk geopend voor kinderen van 5 t/m 16 jaar. Vooral kinderen met gedragsproblemen zijn welkom. De cliënten kunnen op deze zorgboerderij een rondje rijden op de trekker of koken en knutselen. 

Zorgboerderij Care for you

Heulenslag 76, 2971 VH, Bleskensgraaf

Bij zorgboerderij Care for You in Bleskensgraaf zijn kinderen van 7 tot 18 jaar welkom. Op woensdag, vrijdag en zaterdag is er genoeg te doen op de zorgboerderij. Van werken in moestuin en sporten tot knutselen en spelen met de hond. Bij de zorgboerderij hebben de cliënten ook de mogenlijkheid om te blijven logeren.     

Zoek een zorgboerderij

Zorgboerderijen Zuid-Holland