Zorgboeren Zuid-Holland

Onderstaand vindt u een overzicht van alle zorgboerderijen in de provincie Zuid-Holland op alfabetische volgorde. Bent u op zoek naar een specifieke zorgboerderij in Zuid-Holland of naar zorgboerderijen in Zuid-Holland voor een bepaalde doelgroep of met een speciale zorgvorm?

Maak dan eenvoudig gebruik van de zoekfunctie aan de rechterkant. Hiermee filtert u op doelgroep, op zorgvorm of op een vrije zoekterm. Zo vindt u gemakkelijk en snel alle zorgboerderijen in Zuid-Holland die op uw wensen aansluiten.  

Christelijke zorgboerderij Sela

Tiendweg 6, 4225 PN, Noordeloos

De christelijke zorgboerderij Sela is er voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar met een verstandelijke of lichamelijke beperking of kinderen met autisme. Ze komen hier helemaal tot rust.

Plantport Boskoop-kweeksmakelijk

Rijneveld 153, 2771 XV, Boskoop

Op zorgkwekerij Plantport Boskoop-kweeksmakelijk is plek voor verstandelijk en/of lichamelijk gehandicapte  jongeren. Vanaf ongeveer 14 jaar tot 18 jaar. 

Zorgbakkerij Peter van der Heul

Binnenhaven 17, 2965 AB, Nieuwpoort

Zorgbakkerij Peter van der Heul richt zich op jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking, of met een psychiatrische achtergrond. Sommige jongeren stromen door vanuit zorgboerderij Karin’s Zonnestraal. 

Zorgboerderij 't Hoge Huis

Brandwijksedijk 48, 2974LD, Brandwijk

In Brandwijk ligt zorgboerderij 't Hoge Huis, deze zorgboerderij richt zich vooral op ouderen. Op dinsdag en vrijdag kunnen cliënten hier hun rust vinden tussen koeien of met een van de vele andere dieren. Verder is er de beschikking over een moestuin en kunnen gasten binnen gezellig een spelletje spelen of koffie drinken. 

Zorgboerderij Arie en Els

Brandwijksedijk 11, 2974 LB, Brandwijk

Op de zorgboerderiij Arie en Els in Brandwijk is iedereen vanaf 10 jaar welkom met een verstandelijke beperking, autimse, PDD-NOS, ADHD, een burn-out of een depressie. op woensdagmiddag en vrijdag kunnen de cliënten zich uitleven in en rond de boerderij. Zo kunnen cliënten vissen, dieren voeren maar ook jam of appelmoes maken.

Zorgboerderij Bergvliet

Bovenkerkseweg 116, 2821 XZ, Stolwijk

Zorgboerderij Bergvliet biedt dagbesteding aan jongeren en jong volwassenen. Ze richten zich niet op één specifieke zorgvraag, iedereen is welkom.  De enigste wens is dat de persoon in kwestie mobiel is zodat hij of zij mee kan doen aan de activiteiten. Vooral voor mensen die te kampen hebben (gehad) met een burn-out zijn er goede mogelijkheden om tot rust te komen op de boerderij en naar eigen behoefte deel te nemen aan samen opgestelde activiteiten.

Zoek een zorgboerderij

Zorgboerderijen Zuid-Holland