Terug naar overzicht
Zorgboerderij

Het Gewone Huis def

Het zorgboeren-echtpaar Neline en Kees Roepert van zorgboerderij Het Gewone Huis, uit Hendrik-Ido-Ambacht, stopt medio dit jaar met het bieden van begeleiding op hun zorgboerderij. Per 1 mei 2019 wordt de zorgboerderij overgedragen aan een nieuw zorgboeren-echtpaar; Coby en Frank Paul

Onderstaand een stukje dat Neline en Kees zelf hebben geschreven over de overname: 

 "Al sinds 2014 fungeert stichting Het Gewone Huis als zorgboerderij waar kwetsbare mensen met een zorgvraag een zinvolle en fijne dagbesteding vinden. De zorgboerderij zou de zorgboerderij niet geweest zijn zonder de inzet en toewijding van het hele team van personeel en vrijwilligers. Verscheidene ontwikkelingen in onze situatie hebben ertoe geleid dat wij, Kees en Neline, als zorgboeren-echtpaar het afgelopen jaar hebben nagedacht over het voortzetten van de zorgboerderij op een zo duurzaam mogelijke manier. Continuïteit van de zorg op de zorgboerderij is namelijk voor ons altijd prioriteit geweest. Dit heeft ertoe geleid dat wij u nu mee kunnen delen dat per 1 mei 2019 de zorgboerderij officieel wordt overgedragen aan een nieuw zorgboeren-echtpaar, Frank en Coby. Zij zullen de zorgboerderij voortzetten en alle cliënten de zorg geven die zij ook nu ontvangen. De komende maanden zal er intensief worden samengewerkt tussen ons en Frank en Coby om de overgang vloeiend te laten verlopen."

Alle deelnemers van de zorgboerderij zijn inmiddels op de hoogte gesteld van de veranderingen. Wij wensen Neline en Kees een goede toekomst toe en bedanken hen voor de jarenlange fijne samenwerking.