Overzicht

Buitengewoon betrokken

De Buurthoeve biedt kleinschalige dagbesteding aan in een groene en gemoedelijke omgeving. De zorg richt zich met name op volwassenen met GGZ-problematiek. Kijken naar wat wèl kan is het uitgangspunt om van daaruit zo mogelijk verder te bouwen of stabiliteit te creëren of te behouden.

Activiteiten

Op de oude boerderij in Noordeloos zijn de werkzaamheden zeer divers. Daarbij valt te denken aan de verzorging van de koeien (jongvee), geit en kippen en tuinwerkzaamheden. Op het erf zijn er diverse sloop-, opbouw- en onderhoudsklussen. De zorgboerderij is nog in de opbouwfase, een klus die Margreeth graag samen met deelnemers wil ondernemen. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar mogelijkheden en interesses. Dit alles op een ongedwongen manier in huiselijke sfeer. De groepsgrootte zal max. 6-7 cliënten zijn.

Kwaliteit

Margreeth heeft een verpleegkundige achtergrond en heeft werkervaring in verschillende gebieden van de zorg. De laatste jaren werkte ze met name met de doelgroep in de GGZ. Daarnaast is ze boerendochter en vooral een buitenmens. Op de Buurthoeve komen deze zaken mooi samen.

  

 

 

Keurmerken

Wij zijn in het bezit van deze keurmerken:

Bezig met het keurmerk 'Kwaliteit laat je zien!'

Noordzijde 73 4225 PK Noordeloos
Openingstijden
Maandag  09:00  16:30
Dinsdag  - -
Woensdag  09:00  16:30
Donderdag  -  -
Vrijdag  -  
Zaterdag  -  -
Zondag  -  -

Omschrijving

Doelgroep

Volwassenen 18 tot 55 jaar (met gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis), Volwassenen 18 tot 55 jaar (met psychiatrische beperking)


Soort zorg

Dagbesteding


Soort boerderij

Veehouderij, Hobbyboerderij


Groepsgrootte

Max. 5-7 cliënten per dag