Overzicht

Zorgboerderij Op Aarde in Brielle is het akkerbouwbedrijf van Arjan Monteny en Ronald van de Vliet. Ze verbouwen er onder andere aardappelen, boerenkool, spruiten en cichorei. Daarnaast lopen er op de boerderij, speciaal voor de cliënten, een aantal dieren rond. Er zijn drie geiten, twee schapen, vierentwintig kippen, twee varkens en drie katten.

Arjan en Ronald bieden sinds 2012 een zinvolle dagverzorging aan nog thuiswonende ouderen die last hebben van dementie, de gevolgen van een herseninfarct of sociaal isolement. Ouderen met psycho-geriatrische klachten kunnen vijf dagen per week bij ons terecht voor dagverzorging en dagopvang.

Onze zorg

Wij bieden aandacht, te midden van herkenbare situaties, voor wie een leven lang geworteld is in het buitenleven. Op Aarde betekent een belangrijke aanvulling op de kwaliteit van het leven. Bij ons zijn zorgdeelnemers in goede handen.

De rust, ruimte en regelmaat bieden structuur aan de dag. Doordat de zorgdeelnemers zinvol meewerken in en om de boerderij kunnen zij langer zelfstandig blijven wonen. Het biedt verlichting voor de taak van mantelzorgers.

'Mensen zitten bij ons niet achter de geraniums, maar er tussen.’

Ronald van de Vliet

Keurmerken

Wij zijn in het bezit van deze keurmerken:

2015 - 2018: 'Kwaliteit laat je zien!'

‘Het is bij jullie zo gewoontjes!’

E. - 81 jaar

Openingstijden
Maandag 09:30 16:00
Dinsdag 09:30 16:00
Woensdag 09:30 16:00
Donderdag 09:30 16:00
Vrijdag 09:30 16:00
Zaterdag    
Zondag    

Omschrijving

Doelgroep

Ouderen 55+ (met geheugenproblematiek)


Soort zorg

Dagbesteding


Soort boerderij

Akkerbouw


Groepsgrootte

Max. 15 cliënten per dag, max. 7 per begeleider.