Overzicht

Wij zijn Elbert en Corina Lindhout. We zijn sinds oktober 2021 gestart met De Waardetuin. De Waardetuin is een kleinschalige dagbestedingsplek op een biologische kaasboerderij in Stompwijk. Samen met onze deelnemers werken we aan de productie van groenten en fruit.

Onze zorg
Elke dag gaan wij naar buiten, de tuinen in. Daar genieten wij van het buiten zijn, de rust op de boerderij en het gefluit van de vogels en gekwaak van de kikkers. Wij zaaien en zien de slaplantjes en peultjes groeien. Deze producten worden verkocht in de boerderij winkel.  Als de bessen rijp zijn, kunnen wij ze oogsten en klaarmaken voor gebruik. Als het regent, dan lopen wij een rondje door de stal om een kijkje te nemen bij de koeien en kalfjes, of gaan we in de schuur of kantine creatieve producten maken van bijvoorbeeld hout of bloemen uit de tuin. Of bakken we met elkaar een heerlijke taart van appels uit de boomgaard en drinken thee van verse kruiden uit de tuin. We hebben vaste tijden van rust en inspanning, waarbij we rekening houden met ieders wensen en voorkeuren.

Actief en bewegen vinden we belangrijk, onze kantine is gevestigd boven de kaasmakerij en geeft uitzicht op de stal met koeien, deze is goed bereikbaar via een trap.

Iedereen is waardevol en welkom bij De Waardetuin. Wij bieden vanuit een christelijke levensovertuiging dagbesteding aan vooral (jonge) mensen met dementie en mensen met niet aangeboren hersenletsel. Ook zijn mensen met een verstandelijk beperking welkom. Daarnaast bieden we stage/dagbesteding voor jongeren met een WLZ indicatie.

Hiermee zijn wij van waarde voor onze deelnemers, mantelzorgers, de boer en de natuur. 

 

Zie onderstaande video voor beelden van de opening van onze zorgboerderij op 29 september 2021!

 

Wij vinden het mooi om te zien hoe ieder mens ondanks zijn of haar beperking toch nuttig kan zijn!

Elbert en Corina Lindhout

Keurmerken

Wij zijn in het bezit van deze keurmerken:

2023-2026 'Kwaliteit Laat Je Zien'. BIG registratie: Corina: 89914148930 Elbert: 29921209730

Mantelzorger: ‘’Ik weet dat m’n vrouw er een fijne dag heeft en er goed voor haar gezorgd wordt’’

Mantelzorger:

Ondermeerweg 10 2266 HZ Leidschendam-Voorburg
Openingstijden
Maandag 08:30 16:30
Dinsdag    
Woensdag    
Donderdag 08:30 16:30
Vrijdag    
Zaterdag    
Zondag    

Omschrijving

Doelgroep

Jeugd onder de 18 jaar (met verstandelijke beperking), Volwassenen 18 tot 55 jaar (met verstandelijke beperking), Volwassenen 18 tot 55 jaar (met psychiatrische beperking), Ouderen 55+ (met geheugenproblematiek)


Soort zorg

Dagbesteding


Soort boerderij

Kwekerij


Groepsgrootte

Max. 5-6 deelnemers per dag,