Terug naar overzicht

Zorgboerin Fiona Roest vertelt: “Vrijdag 24 mei jl. was een bijzondere dag. Team Zorg op De Wildhoef (Stichting Zorg op De Wildhoef) heeft met 6 ruiters en 2 paarden meegedaan aan de finale van het Nederlands Kampioenschap G-dressuur op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Het is dé plek voor de professionele paardensport. Onze ruiters werden gejureerd door een officiële jury en reden elk op hun eigen niveau in stap of draf een dressuurproef.

Om de kosten voor deelname aan het aan het NK te dekken is er op donderdagmiddag 9 mei jl. een sponsormiddag met een muziekbingo georganiseerd. De opbrengsten van de bingo kwamen ten goede aan de Stichting en het NK G-dressuurteam.

Ik ben super trots op onze ruiters en de paarden. Het meedoen aan het NK was een geweldige ervaring.”

Op manege De Wildhoef wordt dagbesteding en coaching aangeboden aan jeugdigen. Daarnaast biedt Stichting Zorg op de Wildhoef onder begeleiding van gediplomeerde rij-instructeurs paardrijlessen aan ruiters met een beperking en is aangesloten bij de overkoepelende organisatie Federatie Paardrijden Gehandicapten.  

Nieuwsgierig geworden naar dagbesteding of aangepaste paardrijlessen bij Zorgboerderij De Wildhoef? Aanmelden kan via: Aanmelden voor zorg op een zorgboerderij (zorgboerenzuidholland.nl).