Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht houdt toezicht op de organisatie en genomen beslissingen. De heer D.A. Heijkoop is voorzitter van de Raad van Toezicht, hij was voorheen wethouder in de gemeente Molenwaard en momenteel is hij burgemeester van Hardinxveld-Giessendam. De raad bestaat verder uit de heer C.F. Meerkerk, de heer F. Vos mevrouw J. Verdoorn-Sluimer en mevrouw P. de Haan- van der Marel.

Dhr. D.A. Heijkoop

Voorzitter

Dhr. D.A. Heijkoop is voorzitter van de Raad van Toezicht, hij was voorheen wethouder in de gemeente Molenwaard en momenteel is hij burgemeester van Hardinxveld-Giessendam.

Dhr. F. Vos

Lid van de Raad van Toezicht

Dhr. F. Vos is partner bij een adviesbureau in de publieke sector. Voorheen was hij secretaris van de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling en werkzaam bij het ministerie van VWS. Dhr. Vos is lid op voordracht van de Raad van Advies.

Mevr. J. Verdoorn-Sluimer

Lid van de Raad van Toezicht

Mevr. J. Verdoorn-Sluimer is in het dagelijks leven adviseur vastgoedontwikkeling bij de gemeente Roosendaal. Mevr. Verdoorn-Sluimer is lid op voordracht van de cliëntenraad en woont de vergaderingen van de cliëntenraad bij als toehoorder.

Mevr. P. de Haan - van der Marel

Lid Raad van Toezicht

Mevr. P. de Haan- van der Marel heeft verschillende functies binnen de zorgsector vervuld en is op dit moment bestuurder in het onderwijs. Mevr. de Haan- van der Marel is lid op voordracht van de Raad van Advies.

Dhr. C.F. Meerkerk

Lid van de Raad van Toezicht

Dhr. C.F. Meerkerk heeft een financieel-economische achtergrond, is actief als adviseur voor verschillende bedrijven en lid van de Raad van Toezicht.

Er zijn geen actueel items gevonden met deze tags