Terug naar overzicht

Op zaterdag 23 september is het zover; Plukhoek Mookhoek (NATUUR jz) opent van 13:00 uur tot 16:00 uur de poort voor alle belangstellenden. Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe de dagbesteding voor de jeugd eruit ziet, hoe de peren groeien of welke mogelijkheden er voor vrijwilligerswerk zijn? Kom gezellig langs en we laten het je met alle plezier zien. Elke bezoeker mag bovendien gratis een bosje onbespoten bloemen of een zakje (stoof)peren plukken. Puur natuur.

De kinderen zullen zelf rondleidingen geven aan hun familie/vrienden waarbij ze laten zien waar ze de afgelopen tijd aan gewerkt hebben. Bovendien hebben we prachtige plannen; we zijn bezig met de aanleg van een zintuigentuin waarin het blote-voeten-pad op dit moment vorm krijgt. De dieren, de moestuinen, de bloemen en pompoenen, het is zeer de moeite waard om het allemaal met eigen ogen te aanschouwen.

Waar: Strijensedijk 14, 3293 LB Mookhoek, parkeren op eigen terrein. Kijk uit, er staan twee flitsers op de dijk vanaf ’s Gravendeel.

Wanneer: Zaterdag 23 september van 13:00 uur – 16:00 uur

Voor wie: Voor alle belangstellenden

Meenemen: Tasje om peren etc. in te doen