Vertrouwenspersoon

Heb je behoefte aan een vertrouwelijk gesprek omdat je bijvoorbeeld iets vervelends op de zorgboerderij hebt meegemaakt? En voel je je er niet prettig onder om dit met de zorgboer, zorgboerin of zorgcoördinator te bespreken? Voel je dan vrij om contact op te nemen met de cliëntvertrouwenspersoon Jacqueline Brandenburg. Hieronder vind je haar contactgegevens. Mocht zij haar telefoon niet gelijk opnemen, dan belt zij binnen 3 werkdagen terug.

Ben jij, of is degene waar het om gaat, jonger dan 18 jaar? Dan verwijzen wij door naar 'Jeugdstem' voor een vertrouwenspersoon die gericht is op de jeugdzorg. Uiteraard kan je zelf ook direct 'Jeugdstem' bellen via 088 - 555 1000.
Voor meer informatie over 'Jeugdstem' kan je een kijkje nemen op hun website www.jeugdstem.nl.

Sinds 2021 is n.a.v. de Wet Zorg en Dwang naast Jacqueline Brandenburg nog een vertrouwenspersoon beschikbaar om situaties te bespreken rondom onvrijwillige zorg. Dit is Esther Meppelink haar telefoonnummer is 06-51912129, je kunt haar ook via e-mail bereiken: esthermeppelink@zorgbelangcvp.nl.

Jacqueline Brandenburg

Afdeling / functie

Cliëntvertrouwenspersoon


Contactgegevens
Werkdagen
Jacqueline is op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Mocht zij haar telefoon niet direct opnemen, dan word je binnen 3 werkdagen teruggebeld.    
Omschrijving

Jacqueline is eerder cliëntvertrouwenspersoon geweest bij een andere organisatie. Als vertrouwenspersoon is zij onafhankelijk en dit betekent dat alles wat je bespreekt tussen jou en Jacqueline blijft. Benieuwd wat zij voor jou kan doen? Je kunt haar gerust eens bellen om dit met haar te bespreken. Ze luistert naar jouw verhaal en bespreekt of er vervolgstappen nodig zijn.

Esther Meppelink

Afdeling / functie

Cliëntvertrouwenspersoon


Contactgegevens
Omschrijving

Als onafhankelijk cliëntvertrouwenspersoon is Esther er voor u of uw vertegenwoordiger en helpt zij u bij vragen over onvrijwillige zorg, opname of verblijf.

Om kennis te maken met Esther klik dan hier
Benieuwd naar het werk van de vertrouwenspersonen voor onvrijwillige zorg? Kijk dan hier:Jaarverslag 2022 CVP WZD

Er zijn geen actueel items gevonden met deze tags