Overzicht

De Morgenster is een melkveehouderij met zestig koeien, kalveren en jongvee. Daarnaast lopen er op de boerderij ook geiten, kippen, cavia’s, een poes en een paard rond. Er is ook een groentetuin.

Maarten en Els den Ouden richten zich vooral op kinderen met gedragsproblematiek, zoals ADHD of autisme. Persoonlijke aandacht is daarbij het sleutelwoord.

Onze zorg

Wij vinden het fijn om op de plek waar wij wonen en werken en waar zoveel vrijheid en ruimte is, om die te delen met anderen. Wij doen dit door onze boerderij open te stellen voor zorgvragers. Het is heel mooi om door middel van de klusjes op de boerderij en de andere activiteiten te werken aan een stukje zelfstandigheid en een zinvolle dagbesteding. Ook het ontlasten van de thuissituatie hoort daarbij. 

We zijn een kleinschalige zorgboerderij, dit is niet alleen prettig werken voor ons, maar op deze manier hebben we ook voldoende aandacht voor alle zorgvragers. Ons doel is om een prettige omgeving te creëren waar de zorgvrager zich thuis voelt en zichzelf kan zijn.

Aanvullende informatie openingstijden
In het weekend is er ruimte voor de kinderen om te blijven logeren. En in de schoolvakanties is de zorgboerderij alle dagen van de week open.
Vanaf 1 maart 2019 verruimen de openingstijden van de zorgboerderij; zij zijn dan vanaf dinsdag tot en met zaterdag geopend. 

'Werken in een omgeving van rust, ruimte en vrijheid en dat kunnen delen met onze hulpboeren. Geweldig!'

Zorgboer Els

Keurmerken

Wij zijn in het bezit van deze keurmerken:

2012 - 2015: 'Kwaliteit laat je zien!' 2015 - 2018: 'Kwaliteit laat je zien!' 2018 - 2021: 'Kwaliteit laat je zien!'

'De zorgboerderij is niet leuk, maar vet cool!'

S.

Openingstijden
Maandag    
Dinsdag    
Woensdag    
Donderdag    
Vrijdag 09:00 24:00
Zaterdag 09:00 24:00
Zondag 09:00 16:00

Omschrijving

Doelgroep

Jeugd onder de 18 jaar (met verstandelijke beperking), Jeugd onder de 18 jaar (met gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis)


Soort zorg

Logeren, Dagbesteding


Soort boerderij

Veehouderij


Groepsgrootte

Max. 5 cliënten per dag