Overzicht

Gwendolyn’s Zorghoeve biedt arbeidsmatige en belevingsgerichte dagbesteding aan volwassenen en ouderen. Ieder kan op zijn eigen tempo en eigen manier meewerken op de boerderij. De één zal voldoening halen uit het voeren van de pony en de ander uit het uitmesten van een (groot) dierenverblijf. Mensen met een verstandelijke beperking, gedragsproblematiek, dementie of een lichamelijke beperking zijn welkom op de zorgboerderij in Streefkerk.

Op de boerderij bevinden zich 160 melkkoeien, 50 paarden, een koppel schapen, kalfjes, poezen en een hele lieve hond Tommie. Tommie is meestal de eerste die je tegen komt op de boerderij, hij komt je dan vriendelijk begroeten. Hij houd van een aai over zijn bol en veel aandacht. 

Onze zorg

Vanaf mijn 15e ben ik werkzaam op de zorgboerderij. Eerst als bijbaan en nu als fulltime werk. Elke dag is anders, en elke dag geniet ik steeds opnieuw. Daarnaast ben ik geboren en getogen op de boerderij en hou ik van het boerenleven. Vanaf mei komt dan eindelijk mijn droom uit: Een eigen zorgboerderij Gwendolyn’s Zorghoeve!

Er is veel te doen op de boerderij; van kleine klussen tot grote klussen. Denk hierbij aan het schoon maken van de dierenverblijven, de kalfjes de fles geven, de oude pony Joris borstelen en eten geven, het erf netjes maken, de tuin bijhouden en zo zijn er nog veel meer klusjes. Natuurlijk is er ook tijd om lekker een bakkie koffie of thee te doen, wat te knutselen, iets lekkers te bakken voor bij de koffie, met de dieren te knuffelen of gewoon even te genieten van het uitzicht!

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig eens een bakkie doen en maak kennis met de beestenboel!

‘Als de cliënten met een lach op hun gezicht vertellen over hun dag is mijn dag compleet!’

Gwendolyn Verboom

Keurmerken

Wij zijn in het bezit van deze keurmerken:

'Kwaliteit laat je zien!' 2021- 2024

Middenpolderweg 33, 2959 LB Streefkerk
Openingstijden
Maandag (om de week) 09:00 17:00 
Dinsdag    
Woensdag 09:00 17:00
Donderdag    
Vrijdag    
Zaterdag    
Zondag    

Omschrijving

Doelgroep

Volwassenen 18 tot 55 jaar (met verstandelijke beperking), Volwassenen 18 tot 55 jaar (met gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis), Volwassenen 18 tot 55 jaar (met psychiatrische beperking), Volwassenen 18 tot 55 jaar (met lichamelijke beperking), Ouderen 55+ (met lichamelijke beperking), Ouderen 55+ (met geheugenproblematiek)


Soort zorg

Dagbesteding, Individuele begeleiding


Soort boerderij

Veehouderij, Paardenhouderij/-melkerij


Groepsgrootte

Max. 5 cliënten per dag