Overzicht

In de rustige en landelijke omgeving van Meerkerk bevindt zich tussen de prachtige knotwilgen zorgboerderij Keet by Peet van Petra & Govert de Bruijn. Sinds september 2019 biedt Petra hier dagbesteding aan jongeren vanaf 13 jaar met een verstandelijke beperking of een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis (ADHD, autisme) en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of (licht) psychische problematiek. De activiteiten bij Keet by Peet variëren van het kweken van groenten, het voeren en verzorgen van de dieren en knutsel & bakactiviteiten. Ook is er een houtbewerkingsplaats gerealiseerd. Op de boerderij bevindt zich voornamelijk jongvee. Ook zijn er konijnen, poezen en kippen.  

Om ieder mens in zijn of haar licht te zetten staat vanuit de christelijke normen en waarden aandacht en tijd voor iedereen apart, centraal.

Onze zorg

Weet jij al hoeveel talenten je hebt? 1, 2 of misschien wel 3? Graag ga ik met je op zoek, want ieder mens heeft zijn eigen talenten. Aan de hand van de seizoenen willen we de activiteiten aanbieden, uitgaande van ‘groei en bloei’ ook bij jou.

Petra is voorheen onder andere werkzaam geweest bij de tieneropvang, een logeerhuis, meerdere woonlocaties en in de ambulante hulpverlening. Ook heeft zij de opleiding verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) en een EVC-traject MMZ (Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4) gevolgd.

Goed om te weten: De zorgboerderij is rolstoeltoegankelijk.

Recent bezoek van het college van Vijfheerenland op de boerderij: https://twitter.com/SjorsFrohlich/status/1590038864097587200?s=20&t=hz4sKggpPVMLwdozy0eRvA

'Ieder mens heeft talenten of overwinningen, ondanks zijn of haar beperking.'

Petra de Bruijn - Stravers

Keurmerken

Wij zijn in het bezit van deze keurmerken:

2021-2024 'Kwaliteit laat je zien!'

Broekseweg 69, 4231 VD Meerkerk
Openingstijden
Maandag 09:00 16:00
Dinsdag 09:00 16:00
Woensdag    
Donderdag  09:00 16:00
Vrijdag    
Zaterdag  09:00  16:00 (om de week)
Zondag    

Omschrijving

Doelgroep

Jeugd onder de 18 jaar (met verstandelijke beperking), Jeugd onder de 18 jaar (met gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis), Volwassenen 18 tot 55 jaar (met verstandelijke beperking)


Soort zorg

Dagbesteding, Individuele begeleiding


Soort boerderij

Anders


Groepsgrootte

3 - 4 deelnemers per begeleider