Overzicht

Zorgboerderij Sparnaaij is gevestigd in kaasboerderij Sol en is omringd door weilanden. Het is een veehouderij met ongeveer 85 melkkoeien, veertig stuks jongvee, een paar kippen, een konijn, twee katten en een pony. Verder is er een dus kaasmakerij en een kaaswinkeltje.

Zorgboerderij Sparnaaij in Hazerswoude-dorp biedt op maandag, dinsdag en donderdag een zinvolle dagbesteding voor ouderen met een vorm van dementie. Daarbij is persoonlijke aandacht erg belangrijk en het ontlasten van de mantelzorgers. Maaike is een gediplomeerd verzorgende en heeft ruim vijftien jaar ervaring in de ouderenzorg.

Onze zorg

Ons doel is om ouderen een ontspannen dag te bieden waarin ze volop in het buitenleven zijn en kunnen genieten van alles wat onze boerderij te bieden heeft. Daarbij is de kleinschaligheid bij ons uniek. Bij ons zijn er per dag(deel) maximaal 6 cliënten én we werken elke dag met vaste vrijwilligers. Vertrouwde gezichten voor onze cliënten vinden we erg belangrijk. Maar ook de huiselijke sfeer is voor ons van grote waarde, daarom genieten wij 's middags van een warme maaltijd met elkaar. 
Het vervoer wordt door ons zelf geregeld als het haalbaar is.

'Ik vind de combinatie van het buitenleven met de zorg fantastisch!'

Zorgboerin Maaike Sparnaaij

Keurmerken

Wij zijn in het bezit van deze keurmerken:

2015 - 2018: 'Kwaliteit laat je zien!' 2018 - 2021: 'Kwaliteit laat je zien!' 2022 - 2024: 'Kwaliteit laat je zien!'

Voorweg 28A 2391 AC Hazerswoude-Dorp
Openingstijden
Maandag    
Dinsdag 09:30 16:30
Woensdag    
Donderdag 09:30 16:30
Vrijdag    
Zaterdag    
Zondag    

Omschrijving

Doelgroep

Ouderen 55+ (met geheugenproblematiek)


Soort zorg

Dagbesteding


Soort boerderij

Veehouderij


Groepsgrootte

Max. 6 cliënten per dag