Naar overzicht

Ga je mee op expeditie?

Op zorgboerderij Wijland gaan we samen op ontdekkingstocht. Op de boerderij, in het weiland, naar onszelf en naar elkaar. Samen zijn we 'Wijland'. We zorgen met elkaar voor een fijne en gezellige plek, waar iedereen zijn eigen talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Dit doen we door de dieren te verzorgen en activiteiten uit te kiezen die passen bij jou. Ben je gek op pony’s? Timmer je graag? Ben je sportief? Het kan allemaal op zorgboerderij Wijland. We dagen jou uit en helpen je om zoveel mogelijk zelf te doen.

Zorgboerderij Wijland is een kleinschalige zorgboerderij in Noordeloos, waar dagbesteding wordt aangeboden aan kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of gedragsproblematiek. Zorgboerderij Wijland is een onderdeel van het agrarisch bedrijf 'De Drie Wedden'. 'De Drie Wedden' is een biologisch melkveebedrijf waar veel aandacht is voor een natuurlijke manier van boeren. De dieren krijgen veel bewegingsruimte en zijn het grootste deel van het jaar lekker buiten.

De gezichten achter zorgboerderij Wijland zijn Laura en Derek. Op woensdag en zaterdag staan zij voor jou klaar! Laura is opgegroeid op de boerderij en samen met Derek heeft zij zorgboerderij Wijland opgericht. Laura is werkzaam geweest op een zorgboerderij waar zij veel ervaring heeft opgedaan. Naast de zorgboerderij is zij leerkracht op een basisschool. Laura is in haar vrije tijd graag buiten op de boerderij, lekker aan het rommelen. Daarnaast is zij graag bij de paarden, om te rijden en verzorgen. Derek heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan in zijn werk als begeleider op zorgboerderijen. In zijn vrije tijd gaat Derek graag vissen met vrienden en vind het leuk om lekker te klussen op de boerderij.

Zorgboerderij Wijland is geopend op woensdag en zaterdag. In de schoolvakanties is de zorgboerderij op meer dagen geopend.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de (zorg)boerderij? Bekijk ook eens gerust onze websites en onderstaande film van de locatie:
www.dedriewedden.nl
www.zorgboerderijwijland.nl Afbeeldingen

Aanmelden voor zorg op een zorgboerderij

Als u voor uzelf of voor een familielid op zoek bent naar een zorgboerderij, moeten er een aantal zaken geregeld worden. Graag informeren wij u welke stappen er door u en door ons worden genomen. De eerste stap is dat u contact opneemt met ons om uzelf of iemand anders aan te melden.

Naar aanmeldformulier

Medewerkers

Laura Slob

Zorgboerin

Derek Jongeneel

ZorgboerOpeningstijden

Maandag  -  -
Dinsdag  -  -
Woensdag (dagbesteding) 9.00 15.30
Woensdagmiddag 12.30 16.30
Donderdag -  -
Vrijdag  (logeren)  vanaf 15.15  
Zaterdag (logeren)        tot 15.30
Zaterdag (dagbesteding) 9.00 15.30
Zondag - -
Maandag    
Dinsdag 09:30 17:00
Woensdag 08:00 17:00
Donderdag 08:00 17:00
Vrijdag    
Zaterdag    
Zondag    

Omschrijving

Doelgroep

Jeugd onder de 18 jaar (met verstandelijke beperking), Jeugd onder de 18 jaar (met gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis), Jeugd onder de 18 jaar (met psychiatrische beperking)


Soort boerderij

Veehouderij


Soort zorg

Dagbesteding, Individuele begeleiding


Groepsgrootte

Max. 8 cliënten per dag


Keurmerken

Gestart met het Kwaliteitssysteem: 'Kwaliteit laat je zien'


Aanmelden voor zorg op een zorgboerderij

Als u voor uzelf of voor een familielid op zoek bent naar een zorgboerderij, moeten er een aantal zaken geregeld worden. Graag informeren wij u welke stappen er door u en door ons worden genomen. De eerste stap is dat u contact opneemt met ons om uzelf of iemand anders aan te melden.

Naar aanmeldformulier