Naar overzicht

Zorgboerderij De Regenboog is een biologische boerderij met 85 melkkoeien, konijnen, kippen, een kat en een hond. Ons bedrijf ligt midden in het Beijerse Buurtschap. Een heerlijke plek om tot rust te komen of te genieten van de mooie natuur. We zien om ons heen weilanden met koeien en watervogels, er is ruimte om te vissen of om een prachtige wandeling te maken in de buurt. Maar ook bezig zijn op de boerderij, met bloemen of in de moestuin, kan lekker ontspannend zijn.

In de knusse groepsruimte drinken we met elkaar koffie, bereiden we de lunch, doen we een spelletje en zijn we creatief bezig. In een andere ruimte kunnen cliënten zich ook terugtrekken als ze even wat rust nodig hebben of rustig een boek willen lezen. Verder is er een ruimte voor houtbewerking en hout kloven. Er worden leuke dingen gemaakt (van hout o.a. ) voor het inloophuis De Koster in Stolwijk.

Onze Doelgroep
De zorgboerderij richt zich op volwassen cliënten en oudere cliënten. Op maandag en donderdag bieden Janneke, Cobi en Arma dagbesteding aan. Zij hebben ervaring in thuiszorg en ambulante begeleiding. Ze werken met cliënten in verschillende leeftijden en vanuit verschillende doelgroepen. Belangrijk bij de aanmelding is, of de zorgboerderij geschikt is voor u en of de groep bij u past. Heeft u vragen over de dagbesteding, neem dan contact op met Janneke.

Onze Zorg
Wij ervaren de boerderij als een heerlijke plek. Deze rust, ruimte en mooie plek midden in de natuur willen we graag delen met iedereen die daar behoefte aan heeft. De zorg op onze boerderij is kleinschalig, waardoor er voor iedereen persoonlijke aandacht is

Op maandag en donderdag zijn er voor de cliënten diverse mogelijkheden. Denk aan het werken in de moestuin, zuivel verwerken, het bijhouden van het erf, dieren verzorgen, vissen, creatief bezig zijn (schilderen, boetseren) of tot rust komen met een boek, puzzel of spel. We denken ook graag mee met uw of jouw persoonlijke hulpvraag. Wij bieden onze ruimte en begeleiding aan om tot rust te komen, een nieuwe structuur te vinden of nieuwe kansen te bieden voor een gezond evenwicht in het dagelijks leven.

Om een goede indruk te krijgen, delen we graag het filmpje van onze zorgboerderij. 

Graag tot ziens!

Afbeeldingen

Aanmelden voor zorg op een zorgboerderij

Als u voor uzelf of voor een familielid op zoek bent naar een zorgboerderij, moeten er een aantal zaken geregeld worden. Graag informeren wij u welke stappen er door u en door ons worden genomen. De eerste stap is dat u contact opneemt met ons om uzelf of iemand anders aan te melden.

Naar aanmeldformulier

Medewerkers

Janneke de Pater

Zorgboerin

Arma Noordergraaf

Zorgboerin


Gegevens

Beijerscheweg 96 2821 NJ Stolwijk

Openingstijden

Maandag 09:00 16:00
Dinsdag    
Woensdag    
Donderdag 09:00  16:00
Vrijdag    
Zaterdag    
Zondag    

Omschrijving

Doelgroep

Volwassenen 18 tot 55 jaar (met verstandelijke beperking), Volwassenen 18 tot 55 jaar (met gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis), Ouderen 55+ (met geheugenproblematiek)


Soort boerderij

Veehouderij


Soort zorg

Dagbesteding, Individuele begeleiding


Groepsgrootte

Max. 10 cliënten per dag - 3 tot 4 cliënten per begeleider


Keurmerken

Wij hebben het kwaliteitskeurmerk 'Kwaliteit laat je zien!' geldig van 2019 - 2022 geldig van 2023 - 2025


Jaarverslagen

Aanmelden voor zorg op een zorgboerderij

Als u voor uzelf of voor een familielid op zoek bent naar een zorgboerderij, moeten er een aantal zaken geregeld worden. Graag informeren wij u welke stappen er door u en door ons worden genomen. De eerste stap is dat u contact opneemt met ons om uzelf of iemand anders aan te melden.

Naar aanmeldformulier