Raad van Advies

De Raad van Advies bestaat uit zeer betrokken zorgboeren/zorgboerinnen en een onafhankelijk voorzitter. De leden van de Raad van Advies adviseren de bestuurder gevraagd en ongevraagd over allerlei zaken die invloed hebben op de organisatie zelf, de zorgboerderijen en/of de cliënten. Zorgboeren Zuid-Holland hecht grote waarde aan de stem van de zorgboeren omdat juist zij gezamenlijk Zorgboeren Zuid-Holland vormen.

Arie Brouwer

Afdeling / functie

Voorzitter van de Raad van Advies


Omschrijving

Arie Brouwer is per 1 oktober 2023 de voorzitter van de Raad van Advies. 
Arie is betrokken geweest bij de ontwikkeling van de zorglandbouw in Zuid-Holland voordat Stichting Zorgboeren Zuid-Holland (toen nog Den Haneker Landbouw en Zorg) in 2008 opgericht werd. Arie is melkveehouder in de Alblasserwaard en maatschappelijk zeer betrokken. Zijn kennis van de landbouw en zijn affiniteit met de zorg komt goed van pas in zijn rol als onafhankelijk voorzitter van onze adviesraad

Bram van der Leden

Afdeling / functie

Lid van de Raad van Advies


Contactgegevens
Omschrijving

Bram van der Leden is zorgboer. Hij is eigenaar van zorgboerderij Bij Bram in Ameide en tevens lid van de Raad van Advies. 

Caroline de Jong

Afdeling / functie

Lid van de Raad van Advies


Omschrijving

Caroline de Jong is zorgboerin. Zij is samen met haar man Dirk eigenaar van zorgboerderij De Nieuwe Beer in Dordrecht en tevens lid van de Raad van Advies. 

Corstiaan den Boer

Afdeling / functie

Zorgboer


Contactgegevens
Omschrijving

Corstiaan den Boer biedt dagbesteding op zijn zorgboerderij De Zuidpunt in Dordrecht. Bij zorgboerderij De Zuidpunt zijn ze vooral gespecialiseerd in de opvang van mensen met een psychiatrische achtergrond, maar ook mensen met een verstandelijke beperking zijn welkom. Daarnaast is Corstiaan lid van de Raad van Advies van ZBZH.

Stephan van Steenis

Afdeling / functie

Zorgboer


Contactgegevens
Omschrijving

Stephan van Steenis biedt dagbesteding bij Zorgboerderij Nooit Gedacht in Herwijnen aan mensen met een verstandelijke beperking, ouderen en kinderen met een speciale zorgvraag. Tevens is Stephan lid van de Raad van Advies.

Er zijn geen actueel items gevonden met deze tags