Raad van Advies

De Raad van Advies bestaat uit zeer betrokken zorgboeren/zorgboerinnen en een onafhankelijk voorzitter. De leden van de Raad van Advies adviseren de bestuurder gevraagd en ongevraagd over allerlei zaken die invloed hebben op de organisatie zelf, de zorgboerderijen en/of de cliënten. Zorgboeren Zuid-Holland hecht grote waarde aan de stem van de zorgboeren omdat juist zij gezamenlijk Zorgboeren Zuid-Holland vormen.

Nelie Slob

Afdeling / functie

Voorzitter van de Raad van Advies


Omschrijving

Nelie Slob is per 1 januari 2020 de voorzitter van de Raad van Advies. Zij volgt hiermee haar voorganger Kees Verburg op.
Nelie is betrokken geweest bij de oprichting van Stichting Zorgboeren Zuid-Holland (toen nog Den Haneker Landbouw en Zorg) in 2008 en was daarvoor al vanuit Den Haneker actief in het doorontwikkelen van het landbouw en zorg concept. 

Bram van der Leden

Afdeling / functie

Lid van de Raad van Advies


Contactgegevens
Omschrijving

Bram van der Leden is zorgboer. Hij is eigenaar van zorgboerderij Bij Bram in Ameide en tevens lid van de Raad van Advies.

Els Mourik

Afdeling / functie

Lid van de Raad van Advies


Contactgegevens
Omschrijving

Els Mourik is zorgboerin. Zij is mede-eigenaar van zorgboerderij Arie & Els in Brandwijk en tevens lid van de Raad van Advies.

Corstiaan den Boer

Afdeling / functie

Zorgboer


Contactgegevens
Omschrijving

Corstiaan den Boer biedt dagbesteding op zijn zorgboerderij De Zuidpunt in Dordrecht. Bij zorgboerderij De Zuidpunt zijn ze vooral gespecialiseerd in de opvang van mensen met een psychiatrische achtergrond, maar ook mensen met een verstandelijke beperking zijn welkom. Daarnaast is Corstiaan lid van de Raad van Advies van ZBZH.

Stephan van Steenis

Afdeling / functie

Zorgboer


Contactgegevens
Omschrijving

Stephan van Steenis biedt dagbesteding bij Zorgboerderij Nooit Gedacht in Herwijnen aan mensen met een verstandelijke beperking, ouderen en kinderen met een speciale zorgvraag. Tevens is Stephan lid van de Raad van Advies.

Er zijn geen actueel items gevonden met deze tags